Szerszám élezés

Meglévő szerszámok élezése

A jelenleg használt szerszám nem hozza a kívánt eredményt, esetleg egy új alkatrész megmunkálásához szeretné használni? Mi ebben is tudunk segíteni. Ha kell módosítjuk a hosszot és az átmérőt, kialakítjuk a megfelelő élkiképzést és ellátjuk a legkorszerűbb bevonattal. 

Cserélhető hegyű csigafúrók élezése

Vállaljuk cserélhető hegyű csigafúrók élezését, melynek előnye, hogy nem kell az egész szerszámtestet keményfémből elkészíteni, ezzel jelentős költség takarítható meg. Élezés során akár módosítható a geometria vagy a bevonat is. 

Feltűzhető maró szerszámok élezése

Vállaljuk feltűzhető maró szerszámok élezését, melynek előnye, hogy nem kell az egész szerszámtestet keményfémből elkészíteni, ezzel jelentős költség takarítható meg. Élezés során akár módosítható a geometria vagy a bevonat is. 

Skiving szerszámok élezése

A termelékeny fogaskerék gyártás ma már elképzelhetetlen skiving technológia nélkül. Jellemzően autóiparban, nagy sorozatok gyártására használják. Mind gép mind pedig szerszám oldalról nagy precizitást igénylő technológia. A jó hír az, hogy vevőinket ezen speciális szerszámok élezésével is tudjuk segíteni.

Speciális maró lapkák élezése

Amennyiben az alkatrész geometriája megkívánja, szükség lehet egyedi marólapkák alkalmazására. Ezen szerszámok bekerülési ára jellemzően jóval magasabb a standard társaiknál, hiszen csak és kizárólag a megrendelő igényere készül. Újraélezéssel jelentős költség takarítható meg, ezzel növelve a profitot.