Technológia

CNC programozás és szimuláció_

Szerszámainkat a legmodernebb CNC technológia segítségével készítjük. A programozás és az előkészületek is házon belül történnek, így a gépi időket nagy pontossággal tudjuk meghatározni.  Elkészült alkatrész programjainkat 3D szimuláció segítségével tudjuk ellenőrizni, hogy a végeredmény 100%-ban megfeleljen vevőink igényeinek.
kemenyfem alapanyag

Alapanyag_

Az alapanyag minősége meghatározó a szerszám teljes élettartama során, ezért fontos, hogy biztos alapokon kezdjük a munkát. Cégünk több mint 10 éve a Precision Carbide Germany (PCG) alapanyagait használja.

Gépeink_

Köszörű gépeink kiválasztása során fontosnak tartottuk a magas minőséget és megbízhatóságot. Ezért választottuk a német gyártmányú SAACKE termékeit. A több mint száz éves múlt és a német precizitás nap mint nap segít minket abban, hogy partnereinket a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni.

SAACKE UW IF

Legfrissebb fejlesztésű 5 tengenlyes CNC köszörű központ, automata szerszám és munkadarab cserélővel valamint virtuális programozási felülettel

szerszám köszörű
szerszám köszörű

SAACKE UW IE

5 tengenlyes CNC köszörű központ, integrált vezérlővel és automata szerszámcserélővel

Bevonatok_

Bevonatok tekintetében sem ismerünk kompromisszumot, ezért kizárólag a piacvezető Oerlikon Balzers bevonatait használjuk működésünk kezdete óta.
bevonat

Kérdése van, esetleg segíteni tudunk valamiben?