Rólunk

Cégünk története_

Forgácsoló szerszámok gyártásával és továbbfejlesztésével már több mint 25 éve foglalkozunk. Családi vállalkozásunkat a jelenlegi formában 2008-ban hoztuk létre, ami azóta folyamatosan fejlődik. Nap mint nap törekszünk arra, hogy vevőinket a legnagyobb elégedettség mellett szolgáljuk ki, ennek érdekében a mindennapi gyártás során hasznosítjuk találmányainkat és szabadalmainkat.

Tevékenységi köreink_

Vállaljuk egyedi fúrók, dörzsárak, marók, menetmarók rövid határidejű gyártását. Szakterületünk az egyedi keményfém szerszámok készítése vevői igények alapján kis és nagy szériában egyaránt. Indulásunk óta folyamatosan azon dolgoztunk hogy minél gyorsabban tudjunk reagálni vevőink kérésére ezért az elmúlt években beruháztunk egy olyan köszörű központra is amely a teljes automatizált gyártást tesz lehetővé. Az hogy egy termék esetleg nincs feltüntetve az oldalon nem jelenti azt hogy nem tudjuk elkészíteni, az elmúlt évek során több tízezer szerszámot gyártottunk így biztosak vagyunk abban, hogy fogunk megoldást találni.

További információért tekintse meg a Szolgáltatások oldalunkat, és bátran forduljon hozzánk, ha úgy gondolja, hogy tudnánk segíteni a következő projektben!

Kérdése van, esetleg segíteni tudunk valamiben?